MISIJA KVALITETA

Exit Ltd postoji da bi svojim kupcima pružila najviši nivo kvaliteta i profesionalizma u realizaciji svih svojih usluga i proizvoda.

Kao moderna kompanija, kompanija Exit Ltd je potpunosti okrenuta zadovoljenju potreba klijenata i očuvanju jakih privrednih veza zasnovanih na međusobnom poverenju i kvalitetu. Ovakva organizovanost je proizvod neprekidnog procesa osvajanja, usavršavanja i neposredne primene sistema menadžmenta kvaliteta ISO 9001:2008. Neki od elemenata su implementirani tehničkim standardima ISO/TS 16949.

Visok kvalitet proizvoda, očuvanje radne i životne sredine uslov su uspešnog poslovanja kompanije Exit Ltd. Danas su proizvodi prepoznatljivi na tržištu, a ime kompanije Exit Ltd važi kao sinonim za kvalitet.

Od samog osnivanja kompanija Exit Ltd je svoje poslovanje fokusirala na teritoriju Srbije i okolnih zemalja. Kako savremene tehnologije na kojima se bazira proizvodnja, tako i tim od 30 radnika vredno radi na osvajanju novih tržista. Sa rastom kompanije i proizvodnih kapaciteta dolazi i potreba za povećanjem tržišta na koje se plasiraju proizvodi. Danas kompanija Exit Ltd posluje na teritoriji Evrope. Počev od zemalja bivše Jugoslavije, preko Poljske, Španije, Italije, Slovačke, Egipata, Bugarske, Rumunije pa sve do Rusije.

„Ko prestaje da bude bolji, prestaje da bude dobar“ – je izreka koja je osnov u realizaciji radnih aktivnosti svakog člana kolektiva kompanije Exit Ltd.