Umetnost tišine

• Proizvodjač rezervnih delova za izduvne sisteme •

Istorija

Exit Ltd

Kompanija Exit Ltd je osnovana 2003. godine u Prokuplju, kao proizvodno zanatska trgovinska radnja, da bi 2006. godine prerasla u društvo sa ograničenom odgovornošću.

Kako se proizvodnja širila, tako se javljala potreba za većim kapacitetima kompanije, što je uticalo da kompanija Exit Ltd sa sedištem na adresi Simonovačka 9, 18400 Prokuplje, svoje proizvodne kapacitete i celokupnu upravu 2012. godine preseli na novoj lokaciji : Nova Božurna bb, 18400 Prokuplje.

Osnovna delatnost kompanije Exit Ltd je proizvodnja rezervnih delova za izduvne sisteme za kamione, autobuse i građevinske mašine, kao i proizvodnja rezervoara za gorivo.

Ostvareni rezultati su omogućili, da se od osnivanja firme do danas, kompanija beleži konstantni rast i razvoj o čemu svedoče merljivi podaci. Proizvodni program obuhvata preko 1000 modela različitih artikala: počev od izduvnih lonaca, preko cevi i gibljivih cevi pa sve do šelni. Kompanija trenutno proizvodi rezervne delove za sve sve vrste kamiona: Man, Mercedes, Volvo, Scania, Daf, Iveco, Renault.

U cilju što boljeg ispunjenja zahteva kupaca, stalno je prisutno osavremenjivanje tehnologija proizvodnje i povećanje proizvodnog programa. O stalnom napredku svedoči i činjenica da se kompanija polako sprema i za prvu ugradnju gde će svoje proizvode za prvu ugradnju plasirati na predstojećim sajmovima u Hanoveru.

Misija

Exil Ltd postoji da bi svojim kupcima pružila najviši nivo kvaliteta i profesionalizma u realizaciji svih svojih usluga i proizvoda.