Umetnost tišine

• Proizvodjač rezevnih delova za izduvne sisteme •

Istorija

Exit Ltd

Kompanija Exit Ltd je osnovana 2003. godine u Prokuplju, kao proizvodno zanatska trgovinska radnja, da bi 2006. godine prerasla u društvo sa ograničenom odgovornošću.

Kako se proizvodnja širila, tako se javljala potreba za većim kapacitetima kompanije, što je uticalo da kopmanija Exit Ltd sa sedištem na adresi Simonovačka 9, 18400 Prokuplje, svoje proizvodne kapacitete i celokupnu upravu 2012. godine preseli na novoj lokaciji : Nova Božurna bb, 18400 Prokuplje.

Osnovna delatnost kopmanije Exit Ltd je proizvodnja rezervnih delova za izduvne sisteme za kamione, autobuse i građevinske mašine, kao i proizvodnja rezervoara za gorivo.

Ostvareni rezultati su omogućili, da se od osnivanja firme do danas, kompanija beleži konstantni rast i razvoj o čemu svedoče merljivi podaci. Proizvodni program obuhvata preko 1000 modela različitih artikala: počev od izduvnih lonaca, preko cevi i gibljivih cev pa sve do šelni. Kompanija trenutno proizvodi rezervne delove za sve sve vrste kamiona: Man, Mercedes, Volvo, Scania, Daf, Iveco, Renault.

U cilju što boljeg ispunjenja zahteva kupaca, stalno je prisutno osavremenjivanje tehnologija proizvodnje i povećanje proizvodnog programa. O stalnom napredku svedoči i činjenica da se kompanija polako sprema i za prvu ugradnju gde će svoje proizvode za prvu ugradnju plasirati na predsojecim sajmovima u Hanoveru.

Misija

Exil Ltd postoji da bi svojim kupcima pružila najviši nivo kvaliteta i profesionalizma u realizaciji svih svojih usluga i proizvoda.

Kao moderna kompanija, kompanija Exit Ltd je potpunosti okrenuti zadovoljenju potreba klijenata i očuvanju jakih privrednih veza zasnovanih na međusobnom poverenju i kvalitetu. Ovakva organizovanost je proizvod neprekidnog procesa osvajanja, usavršavanja i neposredne primene sistema menadžmenta kvaliteta ISO 9001:2008. Neki od elemenata su implementirani tehničkim standardima ISO/TS 16949.
Visok kvalitet proizvoda, očuvanje radne i životne sredine uslov su uspešnog poslovanja kompanije Exit Ltd. Danas su proizvodi prepoznatljivi na tržištu, a ime kompanije Exit Ltd važi kao sinonim za kvalitet.

Od samog osnivanja kompanija Exit Ltd je svoje poslovanje fokusirala na teritoriju Srbije i okolnih zemalja. Kako savremene tehnologije na kojima se bazira proizvodnja , tako i tim od 25 radnika vredno radi na osvajanju novih tržista. Sa rastom kompanije i proizvodnih kapaciteta dolazi i potreba za povećanjem tržišta na koje se plasiraju proizvodi. Danas kompanija Exit Ltd posluje na teritoriji Evrope. Počev od zemalja bivše Jugoslavije, preko Poljske, Španije, Italije, Slovačke, Egipat, Bugarska, Rumunija pa sve do Rusije.

„Ko prestaje da bude bolji, prestaje da bude dobar“ – je izreka koja je osnov u realizaciji radnih aktivnosti svakog člana kolektiva kompanijie Exit Ltd.